Medlemsforum

Medlemsforum

Om forumet

Det här är en experimentell blog för att vi ska få in lite medlemssynpunkter. Debatten är fri, men dyker det upp inlägg som vi (styrelsen) anser strida mot föreningens idé och principer så förbehåller vi oss rätten att städa i inläggen. Men vi tror naturligtvis på våra medlemmars goda vilja och uppsåt, så väl mött på webben! Kommentarer kan vem som helst lägga in (men glöm inte att underteckna!); vill du kunna starta egna trådar så måste du vara medlem. Skicka mig ett mail till info@bullerfritt.se så fixar vi det!

Rotebroleden

AllmäntSkapad av Roland Regamey sön, mars 29, 2009 09:37:13

Det är inte bara E4:an som bullrar dygnet runt. Jag skulle vilja påstå att Rotebroledens buller drabbar minst lika många villaägare som E4:ans buller.

Jag vill lyfta fram det då man lätt får intrycket av att fokus ligger på E4:ans buller när man läser på www.bullerfritt.se.

  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Adde ons, juli 29, 2009 02:09:16

Fattar inte att alla klagar på flyget. Har flyttat från Kumla till Rotebro och måste säga att flyget i Kumla låter 10ggr mer där än här. Mitt problem är snarare motorvägen som bullrar konstant. Varför inte jobba för att sänka farten till 90 och sätta upp bullerplank efter motorvägen.

Skapad av Roland Regamey sön, mars 29, 2009 09:48:42

Betongsuggor skiljer sedan flera år körfälten åt på Rotebroleden. Detta i ett led att minska antalet omkörningsolyckor på sträckan. Ur trafiksäkerhetssynvinkel är åtgärden en succé men är det bara jag som tycker att bullret har blivit värre med betongsuggorna? Vägljudet tycks studsa på suggorna och fortplanta sig lättare i omgivningen. Det skulle vara mycket intressant att veta hur mycket betongsuggorna faktiskt påverkar ljudmiljön i vägens närområde.