Medlemsforum

Medlemsforum

Om forumet

Det här är en experimentell blog för att vi ska få in lite medlemssynpunkter. Debatten är fri, men dyker det upp inlägg som vi (styrelsen) anser strida mot föreningens idé och principer så förbehåller vi oss rätten att städa i inläggen. Men vi tror naturligtvis på våra medlemmars goda vilja och uppsåt, så väl mött på webben! Kommentarer kan vem som helst lägga in (men glöm inte att underteckna!); vill du kunna starta egna trådar så måste du vara medlem. Skicka mig ett mail till info@bullerfritt.se så fixar vi det!

flygbulller

AllmäntSkapad av Albert Arnhof ons, maj 29, 2013 12:15:14
Bullersituationen har under våren eskalerat ytterligare och sedan några veckor praktiseras inflygningar oavbrutet till bana 3 från kl 05.00 på morgonen till sena kvällar. Inte bara vid nordliga vindar utan även vid nordvästliga, nordöstliga och östliga. Det verkar totalt utsiktslöst att samexistera med Swedavia och läget blir bara värre och värre. Att Swedavia söker praktiskt taget total frihet att göra vad de vill efter 2018 kan för oss kommuninnevånare enligt mitt förmenande bara innebära att vi antingen slutar försöka komma överens med en part som struntar totalt i sina grannar och börjar protestera direkt på flygplatsen mot storebror eller så kastar vi handduken och flyttar från detta inferno.

  • Kommentarer(0)//forum.bullerfritt.se/#post3

Rotebroleden

AllmäntSkapad av Roland Regamey sön, mars 29, 2009 09:37:13

Det är inte bara E4:an som bullrar dygnet runt. Jag skulle vilja påstå att Rotebroledens buller drabbar minst lika många villaägare som E4:ans buller.

Jag vill lyfta fram det då man lätt får intrycket av att fokus ligger på E4:ans buller när man läser på www.bullerfritt.se.

  • Kommentarer(2)//forum.bullerfritt.se/#post2

Introduktion

AllmäntSkapad av webmaster sön, maj 11, 2008 23:19:42
Hej! Vid förra årsmötet (och förrförra...) framfördes att medlemmarna gärna ville ha ett forum att skriva av sig sina åsikter och utbyta synpunkter. Vårt webhotell one.com har nyligen lagt till möjligheten att enkelt lägga upp bloggar, därför tänkte jag att vi kunde pröva det som metod. Enligt reklamen ska det vara möjligt för vem som helst att kommentera inlägg; testa gärna! Och meddela mig (info@bullerfritt.se) om det inte funkar. Vill du starta egna kedjor så måste du registrera dig; återigen är det mail till info@bullerfritt.se som gäller. Mvh Ulf, webmaster

  • Kommentarer(1)//forum.bullerfritt.se/#post1